JHL järjestää monimuotoista koulutusta sekä valtakunnallisena että alueellisena

 

Liiton koulutustarjonta on monipuolista ja osaavaa. Tarjolla on kaikille jäsenille ja aktiiveille sopivaa kurssitoimintaa ja muuta opinnollista tarjontaa. Sähköisestä kurssikalenterista näet, kuinka monipuolista koulutus JHL:ssä on.Järjestöllisen ja edunvalvonnallisten kurssien lisäksi löydät myös joka vuosi vaihtuvia ammatillisia opinto- ja neuvottelupäiviä.
HUOM. ilmoittautuminen koulutuksiin tapahtuu omien jäsensivujen kautta.


Periaatteena on se, että koulutus liiton jäsenelle on maksutonta. Koulutuksen rahoittaa pääasiallisesti liitto. Joidenkin koulutuksien kustannuksiin osallistuu työnantaja sopimuksen mukaisesti ja osin koulutuksen rahoitus tapahtuu julkisella tuella.

 

 

Pirkanmaan aluetoimiston omat kurssit

 

JHL:n aluetoimistot järjestävät aktiiveille ja jäsenille kursseja, jotka pääsääntöisesti ovat maksuttomia ja tukevat liiton koulutuksellisia tavoitteita. JHL maksaa matka-kustannukset JHL:n ohjeiden mukaan jälkikäteen kurssilaisen tilille.Oman alueesi kursseista saat lisätietoja aluetoimistosta ja Motiivi-jäsenlehdestä.

 

Omalta yhdistykseltäsi voit anoa stipendiä  50€/ kurssipäivä JHL:n tarjoamiin virkistys- ja koulutuskursseille.Stipendin voi saada enintään kymmenelle kurssipäivälle vuodessa. Katso tarkemmin vasemman puoleisesta valikosta kohdasta Stipendihakemus. Verkkokursseista ei makseta stipendiä.

 

Verkko-opiskelu

JHL tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden opiskella ajasta ja paikasta riippumatta, verkossa.

Verkossa voit opiskella esimerkiksi luottamusmiestaitoja, kirjoittamista, jäsenhankintaan ja koulutiedottamiseen liittyviä asioita, lehtiavustajana toimimista sekä sihteerin tehtäviä.

Myös henkilökohtaisille avustajille on oma ammatillinen kurssi verkossa.

 

kavijalaskuri