Liity jäseneksi

Voit liittyä Pirkanmaan yksityisen sosiaali- ja terveysalan henkilöstö JHL ry.n jäseksi kun

  1. Työskentelet säätiön, yhdistyksen tai muun yhteisön tai yrityksen palveluksessa, joka tuottaa sosiaali- tai terveyspalveuja julkiselle sektorille. Työnantajasi voi olla myös ykstyinen henkilö, kuten henkilökohtaisen avustajan työnantaja.
  2. Työpaikkasi sijaitsee Pirkanmaalla.
  3. Sinulla on voimassa oleva työsuhde. Tämä ehto ei koske opiskelijoita, omaishoitajia tai ammatinharjoittajia.
  4. Olet opiskelija ja suuntaudut sosiaali- ja terveysalalle ja opiskelet / asut Pirkanmaalla.

Julkisten ja hyvinvointialojen liiton ja työttömyyskassan jäseneksi voit liittyä täyttämällä sähköisen liittymislomakkeen. Mikäli edellytykset ovat kunnossa, jäsenyytesi alkaa ilmoittamastasi liittymispäivästä. Jäsenyytesi vahvistetaan yleensä seuraavan arkivuorokauden aikana. Tarkista, millaisia jäsenetuja JHL sinulle tarjoaa.

Liity jäseneksi  jhl.fi-sivuilla

Täytäthän myös lomakkeen ei-pakolliset kentät.

Tulosta perintäsopimus 

Jos valtuutat työnantajasi perimään jäsenmaksusi, tulosta perintäsopimus palkanlaskentaa varten ennen lomakkeen lähettämistä. Voit tulostaa perintäsopimuksen tästä (=liittymislomake, täytä ohjeen mukaan). Voit tilata lomakkeen myös  jäsenyksiköstä. Muistathan itse seurata tilinauhastasi että jäsenmaksusi on maksettu.

Jos maksat jäsenmaksun itse voit tilata omajhl:n kautta maksutiedot itsellesi.

Jos olet ilmoittanut matkapuhelinnumerosi, saat ensimmäisen vahvistuksen jäsenyydestäsi tekstiviestinä. Jäsenkortti ja uuden jäsenen liittymispaketti postitetaan sinulle muutaman viikon kuluessa liittymisestä.

Mikäli et halua käyttää sähköistä liittymislomaketta, tulosta .pdf-lomake, täytä se ja ota neljä kopiota. Toimita lomakkeet allekirjoitettuina JHL-aktiiville työpaikallasi tai postita jäsenyksikköön.

Pystyn jäsenasiainhoitaja
Eira Muukka
eira.muukka@mielen.fi