Jäsenedut

Klikkaa itsesi JHL:n sivuille, niin näet liiton jäsenedut, jotka ovat välittömästi uusien jäsenten käytettävissä.

Tämän lisäksi PYSTY 538 tarjoaa omille jäsenilleen mahtavia jäsenetuja!

Lehtiseteli

JHL ry 538  myöntää jäsenilleen 30 euroa / vuosi palkansaajalehtiin liiton lehtisetelin lisäksi. Tilatessasi lehteä, kerro että sinulla on mahdollisuus käyttää tilaukseen lehtiseteleitä sekä JHL:n sekä ammattiyhdistys JHL ry 538. Näin toimien lehti laskuttaa suoraan liiton sekä ja ammattiyhdistyksen osuudet heiltä. Sinulle tulee lasku vain jäljelle jäävästä osuudesta.  Tuettuja palkansaajalehtiä ovat mm.  Demokraatti, Kansan Uutiset Viikkolehti,  Arbetarbladet jne. 

Tapahtumia

Järjestämme vuosittain useita pääsääntöisesti maksuttomia jäsentapahtumia mm. sääntömääräiset jäsenkokoukset yhdistettynä ruokailuun, teatteriretkiä, lippuja jääkiekko-otteluihin sekä vapaa-ajan tapahtumia ja matkoja. Osaan tapahtumista peritään omavastuuosuus. Ilmoitamme tapahtumista jäsenlehdessämme, verkkosivuilla sekä uutiskirjeellä.

Koulutusstipendi

JHL 538 ry tukee jäseniään kouluttautumaan liiton kursseilla. Voit anoa stipendiä  50 € / kurssipäivä JHL:n tarjoamiin virkistys- ja koulutuskursseille. Stipendin voi saada enintään kymmenelle koko päivän kestävälle koulutuspäivälle vuodessa. Lue lisää koulutusstipendeistä.

Jäsenhankintakannustin

Pystyllä on oma jäsenhankintakampanja, jossa jokaisesta Pystylle hankkimastasi jäsenestä saat pienen lahjan. Tarkemmat ohjeet jäsenhankintakannustimen saamiseen löydät jäsenhankintasivulta.

Hallitus
Jäsenetuihin kuuluu myös aktiivinen ja innostunut hallitus, joka kuuntelee jäsenistönsä tarpeita ja vie asioita eteenpäin sekä tukee yhdistyksen luottamusmiehiä ja työsuojeluvaltuutettuja luottamustoimessaan.